VÅR RUTINE FOR FET, KOMBINERT OG SENSITIV HUD

Denne rutinen er utviklet for deg med sensitiv og reaktiv hud som ønsker å gjenvinne en balansert hud og styrke hudbarrieren. Probiotic Concentrate, som inneholder det patenterte probiotikumet L. Reuteri, bidrar til økt mangfold i hudens mikrobiom og har en nærende, beroligende og porereduserende effekt.

Rutine for hudpleie
Microbiome Balance Trio
Mikrobiom-balanse

Microbiome Balance Trio består av utvalgte produkter for fet, kombinert og sensitiv hud. Settet er utviklet for deg som ønsker å gjenvinne en balansert hud og styrke hudbarrieren. Vi anbefaler å blande vår lette fuktighetskrem Light Emulsion med Probiotic Concentrate for en fuktighetsgivende og nærende effekt. Sammen virker denne duoen talgkontrollerende og porereduserende, samtidig som den forbedrer hudens tekstur og lindrer irritasjon for en sunn hud på lang sikt. Probiotic Concentrate er et aktivt oljekonsentrat som inneholder over 100 milliarder levende melkesyrebakterier og er spesielt utviklet for sensitiv hud. Bruk Mineral Cleanser om kvelden for å fjerne sminke, fett og smuss from og nyt en rens som fukter, glatter og mykgjør huden.

 

PRODUKT
Microbiome Balance Trio
HUDTYPE
EFFEKT
KJØP NÅ
Mineral Cleanser
Mineral Cleanser

Mineral Cleanser är en effektiv och återfuktande rengöringskräm som skonsamt men effektivt tar bort smuts och makeup utan att torka ut huden. Bland de verksamma ingredienserna finns postbiotika som binder vatten i huden, mineraler som absorberar fett och smuts samt en låg dos BHA-syra (0,25%) som är inkapslad i lösliga prebiotiska fibrer och har en milt utjämnande och porförminskande effekt. Andra nyckelingredienser är de hudegna ingredienserna squalane och glycerin, mjukgörande havreolja samt barriärstärkande niacinamid. Dermatologiskt testad.

 

Färsktillverkad i Sverige: April 2024

PRODUKT
Mineral Cleanser
HUDTYPE
EFFEKT
KJØP NÅ
Lett emulsjon
Lett emulsjon

Light Emulsion återfuktar och stärker hudbarriären samtidigt som den minskar talgproduktionen och risken för tilltäppta porer. Formulan har en lätt konsistens och milt sammandragande effekt och bidrar till en jämnare hudton. Den innehåller en unik blandning av ämnen som naturligt finns i huden och som tillsammans med postbiotika balanserar hudens mikrobiom vilket bidrar till en jämnare, smidigare och mer hälsosam hud. Dermatologiskt testad på känslig hud.

 

Färsktillverkad i Sverige: April 2024

PRODUKT
Lett emulsjon
HUDTYPE
EFFEKT
KJØP NÅ
Probiotic Concentrate
Probiotic Concentrate

Probiotic Concentrate innehåller över 100 miljarder levande mjölksyrabakterier från bröstmjölk och bidrar till en slätare hudtextur, minskad porstorlek, mer återfuktad hud och en minskning av fina linjer och rynkor. Nyckelingrediensen är den patenterade probiotikan Lactobacillus Reuteri som bidrar till en ökad mångfald i hudens mikrobiom och en hud i balans. Detta oljekoncentrat, som ska blandas med någon av Skinomes fuktkrämer för att aktivera mjölksyrabakterierna, har även en barriärstärkande och vårdande effekt. Dermatologiskt testad på känslig hud.

Färsktillverkad i Sverige: Februari 2024

PRODUKT
Probiotic Concentrate
HUDTYPE
EFFEKT
KJØP NÅ
Sun Emulsion SPF 50+
Sun Emulsion SPF 50+

Sun Emulsion SPF 50+ kan användas som enda dagkräm och ger ett mycket högt skydd mot både UVA- och UVB-strålar samtidigt som den återfuktar, mjukgör och vårdar huden. Moderna och hudvänliga mineral- och organiska UV-filter som inte penetrerar huden ger ett fotostabilt solskydd som minskar risken för UV-inducerade ålderstecken såsom rynkor, pigmentfläckar samt brustna blodkärl. Prebiotika återfuktar samt stärker och balanserar hudens mikrobiom.

Sun Emulsion SPF 50+ innehåller inte parfym, misstänkt hormonstörande UV-filter eller andra onödiga tillsatser och är lämplig även för den mest känsliga huden. Dermatologiskt testad på atopisk och känslig hud. Förvaras i rumstemperatur.

Färskproducerad i Sverige: Maj 2024

PRODUKT
Sun Emulsion SPF 50+
HUDTYPE
EFFEKT
KJØP NÅ
Viktige ingredienser
LACTOBACILLUS

Unika levande mjölksyrebakterier (Lactobacillus Reuteri), en probiotika som finns naturligt i kroppen. Den bidrar till att förbättra hudtexturen, minska fina linjer och rynkor samt öka artrikedomen och mångfalden i hudens mikrobiom.

ZINC GLUCONATE

Zink är det näst vanligaste mineralet eller spårämnet som finns naturligt i människokroppen. Det binder till olika enzymer, till exempel superoxiddismutas, en viktig antioxidant för huden.

LACTOBIONIC ACID

Lactobionic Acid är en mild syra som vi använder pga dess milt exfolierande egenskaper, en egenskap som gör att den hjälper till att lösa upp och förhindra tilltäppta porer.

ECTOIN

Ectoin är en substans som upptäcktes i halofila (= saltälskande) bakterier som lever i extrema miljöer som salta sjöar och öknar.

NIACINAMIDE

Niacinamid är en form av naturligt vitamin B3. Niacinamide är en av de aktiva ingredienserna som det finns flest kliniska studier bakom och det har visats ha många positiva effekter.

SQUALANE

Squalane har mycket effektiva mjukgörande egenskaper och används i våra produkter för att återuppbygga och stärka hudens skyddande lipidfilm.

En enkel rutine i tre trinn
Rengjøring

Rengjør huden kun om kvelden med Mineral Cleanser som effektivt fjerner smuss, fett og sminke.

Fuktighetskrem

Påfør 2-3 pump av fuktighetskremen Light Emulsion eller den mengden som føles bra for deg og din hud. Bruk som dag- og nattkrem.

Konsentrat

Bland Light Emulsion fuktighetskrem med ca. 1-2 pump av Probiotic Concentrate i hånden. Masser inn i ansiktet og på halsen.