VÅR RUTINE FOR FET OG AKNEUTSATT HUD

Denne rutinen er utviklet for å redusere talgproduksjonen og risikoen for tette porer, samtidig som den motvirker irritasjon og rødhet ved å styrke hudbarrieren. Night Active Control inneholder 0,1 % retinol som forbedrer hudens struktur og reduserer aldringstegn.

Rutine for hudpleie
Balance My Skin Trio
Balance My Skin

Balance My Skin Trio består av utvalgte produkter for fet, akneutsatt og kombinert hud. Vår lette fuktighetskrem Light Emulsion anbefales å blandes om kvelden med Night Active Control-konsentratet for å redusere talgproduksjonen og risikoen for tette porer. Sammen bekjemper denne duoen irritasjon og rødhet, samtidig som den styrker barrieren for langsiktig hudhelse. Night Active Control inneholder retinol (0,1 %) som bidrar til å forbedre hudens tekstur og redusere tegn på aldring. Bruk Mineral Cleanser om kvelden for å fjerne sminke, fett og smuss from og nyt en rens som fukter og mykgjør.

PRODUKT
Balance My Skin Trio
HUDTYPE
EFFEKT
KJØP NÅ
Mineral Cleanser
Mineral Cleanser

Mineral Cleanser är en effektiv och återfuktande rengöringskräm som skonsamt men effektivt tar bort smuts och makeup utan att torka ut huden. Bland de verksamma ingredienserna finns postbiotika som binder vatten i huden, mineraler som absorberar fett och smuts samt en låg dos BHA-syra (0,25%) som är inkapslad i lösliga prebiotiska fibrer och har en milt utjämnande och porförminskande effekt. Andra nyckelingredienser är de hudegna ingredienserna squalane och glycerin, mjukgörande havreolja samt barriärstärkande niacinamid. Dermatologiskt testad.

 

Färsktillverkad i Sverige: April 2024

PRODUKT
Mineral Cleanser
HUDTYPE
EFFEKT
KJØP NÅ
Lett emulsjon
Lett emulsjon

Light Emulsion återfuktar och stärker hudbarriären samtidigt som den minskar talgproduktionen och risken för tilltäppta porer. Formulan har en lätt konsistens och milt sammandragande effekt och bidrar till en jämnare hudton. Den innehåller en unik blandning av ämnen som naturligt finns i huden och som tillsammans med postbiotika balanserar hudens mikrobiom vilket bidrar till en jämnare, smidigare och mer hälsosam hud. Dermatologiskt testad på känslig hud.

 

Färsktillverkad i Sverige: April 2024

PRODUKT
Lett emulsjon
HUDTYPE
EFFEKT
KJØP NÅ
Night Active Control
Night Active Control

Night Active Control är ett oljekoncentrat med en hög andel aktiva ingredienser som förbättrar hudtexturen, verkar porförminskande, minskar fina linjer och rynkor och förebygger ålderstecken samt bidrar till att kontrollera sebumproduktionen för en mindre oljig hud. Den lätta formulan med nyckelingredienser som retinol (0,1%), zink, PHA och prebiotika ökar hudens fasthet och återfuktar samtidigt som den bidrar till att stärka hudens mikrobiom för en hälsosam hud i balans. Dermatologiskt testad på känslig hud. 

 

Färsktillverkad i Sverige: Januari 2024

PRODUKT
Night Active Control
HUDTYPE
EFFEKT
KJØP NÅ
Sun Emulsion SPF 50+
Sun Emulsion SPF 50+

Sun Emulsion SPF 50+ kan användas som enda dagkräm och ger ett mycket högt skydd mot både UVA- och UVB-strålar samtidigt som den återfuktar, mjukgör och vårdar huden. Moderna och hudvänliga mineral- och organiska UV-filter som inte penetrerar huden ger ett fotostabilt solskydd som minskar risken för UV-inducerade ålderstecken såsom rynkor, pigmentfläckar samt brustna blodkärl. Prebiotika återfuktar samt stärker och balanserar hudens mikrobiom.

Sun Emulsion SPF 50+ innehåller inte parfym, misstänkt hormonstörande UV-filter eller andra onödiga tillsatser och är lämplig även för den mest känsliga huden. Dermatologiskt testad på atopisk och känslig hud. Förvaras i rumstemperatur.

Färskproducerad i Sverige: Maj 2024

PRODUKT
Sun Emulsion SPF 50+
HUDTYPE
EFFEKT
KJØP NÅ
Viktige ingredienser
LACTOBACILLUS FERMENT

Lactobacillus Ferment är en typ av postbiotika – ämnen som har tillverkats av mikroorganismer och som bidrar med positiva och bra egenskaper för huden.

NIACINAMIDE

Niacinamid är en form av naturligt vitamin B3. Niacinamide är en av de aktiva ingredienserna som det finns flest kliniska studier bakom och det har visats ha många positiva effekter.

RETINOL

Retinol är en av de bäst studerade ingredienserna i kosmetikaindustrin. Det är bland de få ämnen som bevisats i kliniska studier att de påverkar huden. Retinol är en aktiv ingrediens, och den naturliga formen av vitamin A och är mycket fördelaktig för hudens hälsa.

SALICYLIC ACID

Salicylic Acid (BHA) som vi använder är en innovativ form av salicylsyra. Salicylsyran är inkapslad i prebiotiskt kostfiberkomplex tillverkat av dextrin, polydextros och amylopektin vilket gör salicylsyran mild mot huden.

ZINC GLUCONATE

Zink är det näst vanligaste mineralet eller spårämnet som finns naturligt i människokroppen. Det binder till olika enzymer, till exempel superoxiddismutas, en viktig antioxidant för huden.

ARGININ

Arginine är en naturlig aminosyra som tillsammans med postbiotikan Lactobacillus/Rice Ferment och Maltitol bildar den emulgator som vi använder i Light Emulsion.

En enkel rutine i tre trinn
Rengjøring

Rengjør huden kun om kvelden med Mineral Cleanser som effektivt fjerner smuss, fett og sminke.

Fuktighetskrem

Påfør 2-3 pump av fuktighetskremen Light Emulsion eller den mengden som føles bra for deg og din hud. Bruk som dag- og nattkrem.

Konsentrat

Om kvelden blander du Light Emulsion fuktighetskrem med 1-2 pump Night Active Control i hånden. Masser inn i ansiktet og på halsen.