VÅR RUTINE FOR TØRR OG MODEN HUD

Denne rutinen består av Mineral Cleanser, Rich Emulsion fuktighetskrem og Night Active Retinol nattkonsentrat. Sammen fukter, nærer og beskytter de huden samtidig som de forebygger og reduserer aldringstegn.

Rutine for hudpleie
Boost 24/7 Trio
Boost 24/7

Boost 24/7 Trio består av utvalgte produkter for normal, tørr og moden hud. Vår rike fuktighetskrem Rich Emulsion anbefales å blandes med Night Active Retinol for en fuktighetsgivende effekt samtidig som den mykgjør og styrker hudbarrieren. Sammen jevner denne duoen ut hudtonen og forbedrer hudens tekstur. Night Active Retinol inneholder hudens egen retinol (0,06 %) og bidrar til å redusere tegn på aldring. Bruk Mineral Cleanser om kvelden for å fjerne sminke, fett og smuss from fra huden og nyt en rens som fukter og mykgjør.

PRODUKT
Boost 24/7 Trio
HUDTYPE
EFFEKT
KJØP NÅ
Mineral Cleanser
Mineral Cleanser

Mineral Cleanser är en effektiv och återfuktande rengöringskräm som skonsamt men effektivt tar bort smuts och makeup utan att torka ut huden. Bland de verksamma ingredienserna finns postbiotika som binder vatten i huden, mineraler som absorberar fett och smuts samt en låg dos BHA-syra (0,25%) som är inkapslad i lösliga prebiotiska fibrer och har en milt utjämnande och porförminskande effekt. Andra nyckelingredienser är de hudegna ingredienserna squalane och glycerin, mjukgörande havreolja samt barriärstärkande niacinamid. Dermatologiskt testad.

 

Färsktillverkad i Sverige: April 2024

PRODUKT
Mineral Cleanser
HUDTYPE
EFFEKT
KJØP NÅ
Rich Emulsion
Rich Emulsion

Rich Emulsion mjukgör och återfuktar på djupet samtidigt som den lugnar, vårdar och reducerar rodnad i huden. Formulan innehåller en unik blandning av ämnen som naturligt finns i huden, balanserar hudens mikrobiom och stärker hudbarriären vilket bidrar till en mjukare, smidigare hud med bättre elasticitet. Mineralerna zink och kalcium bidrar till att bibehålla hudens naturliga processer och ger tillsammans med hudegna ceramider och lipider en långsiktigt smidig, mjuk och hälsosam hud. Dermatologiskt testad på känslig hud.

 

Färskproducerad i Sverige: Mars 2024

PRODUKT
Rich Emulsion
HUDTYPE
EFFEKT
KJØP NÅ
Nattaktiv retinol
Nattaktiv retinol

Night Active Retinol är ett oljekoncentrat med en hög andel aktiva ingredienser som reducerar pigmentering, förbättrar hudtexturen, minskar fina linjer och rynkor och förebygger ålderstecken. Den mjukgörande och återfuktande formulan, med nyckelingredienser som retinol (0,06%), niacinamid, prebiotika och zink-askorbat (vitamin C), ökar hudens fasthet, jämnar ut hudtonen och bidrar till att stärka hudens mikrobiom för en hälsosam hud i balans. Acetyl-glucosamine, som är byggstenen till hyaluronsyra, bidrar till att öka fukthalten i huden. Dermatologiskt testad.

 

Färsktillverkad i Sverige: April 2024

PRODUKT
Nattaktiv retinol
HUDTYPE
EFFEKT
KJØP NÅ
Sun Emulsion SPF 50+
Solemulsjon SPF50+

Sun Emulsion SPF 50+ kan användas som enda dagkräm och ger ett mycket högt skydd mot både UVA- och UVB-strålar samtidigt som den återfuktar, mjukgör och vårdar huden. Moderna och hudvänliga mineral- och organiska UV-filter som inte penetrerar huden ger ett fotostabilt solskydd som minskar risken för UV-inducerade ålderstecken såsom rynkor, pigmentfläckar samt brustna blodkärl. Prebiotika återfuktar samt stärker och balanserar hudens mikrobiom.

Sun Emulsion SPF 50+ innehåller inte parfym, misstänkt hormonstörande UV-filter eller andra onödiga tillsatser och är lämplig även för den mest känsliga huden. Dermatologiskt testad på atopisk och känslig hud. Förvaras i rumstemperatur.

Färskproducerad i Sverige: Maj 2024

PRODUKT
Sun Emulsion SPF 50+
HUDTYPE
EFFEKT
KJØP NÅ
Viktige ingredienser
LACTOBACILLUS FERMENT

Lactobacillus Ferment är en typ av postbiotika – ämnen som har tillverkats av mikroorganismer och som bidrar med positiva och bra egenskaper för huden.

CALCIUM PCA

Kalcium är en hudegen mineral som är mycket viktig för regleringen av hudens mognadsprocess, förnyelse samt barriärfunktion.

RETINOL

Retinol är en av de bäst studerade ingredienserna i kosmetikaindustrin. Det är bland de få ämnen som bevisats i kliniska studier att de påverkar huden. Retinol är en aktiv ingrediens, och den naturliga formen av vitamin A och är mycket fördelaktig för hudens hälsa.

ACETYL GLUCOSAMINE

Acetyl Glucosamine är en byggsten till hyaluronsyra som naturligt förekommer i vår hud. Det har en fantastisk förmåga att dra till sig vatten och kan binda upp till tusen gånger sin egen vikt av vatten!

ZINC ASCORBATE

Zink Ascorbate är en aktiv ingrediens som kombinerar zink och askorbinsyra, även känd som vitamin C. C-vitamin är en antioxidant och skyddar huden och förhindrar hudens åldrande.

SALICYLIC ACID

Salicylic Acid (BHA) som vi använder är en innovativ form av salicylsyra. Salicylsyran är inkapslad i prebiotiskt kostfiberkomplex tillverkat av dextrin, polydextros och amylopektin vilket gör salicylsyran mild mot huden.

En enkel rutine i tre trinn
Rengjøring

Rengjør huden kun om kvelden med Mineral Cleanser som effektivt fjerner smuss, fett og sminke.

Fuktighetskrem

Påfør 2-3 pump av Rich Emulsion fuktighetskrem eller den mengden som føles bra for deg og din hud. Bruk som dag- og nattkrem.

Konsentrat

Om kvelden blander du Rich Emulsion fuktighetskrem med 1-2 pump Night Active Retinol i hånden. Masser inn i ansiktet og på halsen.