VÅR RUTINE FOR NORMAL, TØRR OG SENSITIV HUD

Denne rutinen er utviklet for å fukte, myke opp, gi næring og styrke hudbarrieren. Probiotic Concentrate inneholder det patenterte probiotikumet L. Reuteri som bidrar til økt mangfold i hudens mikrobiom og en balansert hud.

Rutine for hudpleie
Microbiome Boost Trio
Mikrobiom-boost

Microbiome Boost Trio består av utvalgte produkter for normal, tørr og litt mer sensitiv hud. Settet er utviklet for deg som ønsker å fukte, mykgjøre, pleie og styrke hudbarrieren. Kombiner vår rike fuktighetskrem Rich Emulsion med Probiotic Concentrate, som inneholder over 100 milliarder levende melkesyrebakterier for å styrke hudens helse. Probiotic Concentrate inneholder det patenterte probiotikumet L. Reuteri, som bidrar til et mer mangfoldig hudmikrobiom og en balansert hud. Det bidrar også til å forbedre hudens tekstur og gir en glattere og jevnere hud. from Bruk MineralCleanser om kvelden for å fjerne sminke, fett og smuss fra huden og nyt en rens som fukter og mykgjør.

PRODUKT
Microbiome Boost Trio
HUDTYPE
EFFEKT
KJØP NÅ
Mineral Cleanser
Mineral Cleanser

Mineral Cleanser är en effektiv och återfuktande rengöringskräm som skonsamt men effektivt tar bort smuts och makeup utan att torka ut huden. Bland de verksamma ingredienserna finns postbiotika som binder vatten i huden, mineraler som absorberar fett och smuts samt en låg dos BHA-syra (0,25%) som är inkapslad i lösliga prebiotiska fibrer och har en milt utjämnande och porförminskande effekt. Andra nyckelingredienser är de hudegna ingredienserna squalane och glycerin, mjukgörande havreolja samt barriärstärkande niacinamid. Dermatologiskt testad.

 

Färsktillverkad i Sverige: April 2024

PRODUKT
Mineral Cleanser
HUDTYPE
EFFEKT
KJØP NÅ
Rich Emulsion
Rich Emulsion

Rich Emulsion mjukgör och återfuktar på djupet samtidigt som den lugnar, vårdar och reducerar rodnad i huden. Formulan innehåller en unik blandning av ämnen som naturligt finns i huden, balanserar hudens mikrobiom och stärker hudbarriären vilket bidrar till en mjukare, smidigare hud med bättre elasticitet. Mineralerna zink och kalcium bidrar till att bibehålla hudens naturliga processer och ger tillsammans med hudegna ceramider och lipider en långsiktigt smidig, mjuk och hälsosam hud. Dermatologiskt testad på känslig hud.

 

Färskproducerad i Sverige: Mars 2024

PRODUKT
Rich Emulsion
HUDTYPE
EFFEKT
KJØP NÅ
Probiotic Concentrate
Probiotic Concentrate

Probiotic Concentrate innehåller över 100 miljarder levande mjölksyrabakterier från bröstmjölk och bidrar till en slätare hudtextur, minskad porstorlek, mer återfuktad hud och en minskning av fina linjer och rynkor. Nyckelingrediensen är den patenterade probiotikan Lactobacillus Reuteri som bidrar till en ökad mångfald i hudens mikrobiom och en hud i balans. Detta oljekoncentrat, som ska blandas med någon av Skinomes fuktkrämer för att aktivera mjölksyrabakterierna, har även en barriärstärkande och vårdande effekt. Dermatologiskt testad på känslig hud.

Färsktillverkad i Sverige: Februari 2024

PRODUKT
Probiotic Concentrate
HUDTYTP
EFFEKT
KJØP NÅ
Sun Emulsion SPF 50+
Sun Emulsion SPF 50+

Sun Emulsion SPF 50+ kan användas som enda dagkräm och ger ett mycket högt skydd mot både UVA- och UVB-strålar samtidigt som den återfuktar, mjukgör och vårdar huden. Moderna och hudvänliga mineral- och organiska UV-filter som inte penetrerar huden ger ett fotostabilt solskydd som minskar risken för UV-inducerade ålderstecken såsom rynkor, pigmentfläckar samt brustna blodkärl. Prebiotika återfuktar samt stärker och balanserar hudens mikrobiom.

Sun Emulsion SPF 50+ innehåller inte parfym, misstänkt hormonstörande UV-filter eller andra onödiga tillsatser och är lämplig även för den mest känsliga huden. Dermatologiskt testad på atopisk och känslig hud. Förvaras i rumstemperatur.

Färskproducerad i Sverige: Maj 2024

PRODUKT
Sun Emulsion SPF 50+
HUDTYPE
EFFEKT
KJØP NÅ
Viktige ingredienser
LACTOBACILLUS

Unika levande mjölksyrebakterier (Lactobacillus Reuteri), en probiotika som finns naturligt i kroppen. Den bidrar till att förbättra hudtexturen, minska fina linjer och rynkor samt öka artrikedomen och mångfalden i hudens mikrobiom.

SALICYLIC ACID

Salicylic Acid (BHA) som vi använder är en innovativ form av salicylsyra. Salicylsyran är inkapslad i prebiotiskt kostfiberkomplex tillverkat av dextrin, polydextros och amylopektin vilket gör salicylsyran mild mot huden.

LACTOBACILLUS FERMENT

Lactobacillus Ferment är en typ av postbiotika – ämnen som har tillverkats av mikroorganismer och som bidrar med positiva och bra egenskaper för huden.

CALCIUM PCA

Kalcium är en hudegen mineral som är mycket viktig för regleringen av hudens mognadsprocess, förnyelse samt barriärfunktion.

SQUALANE

Squalane har mycket effektiva mjukgörande egenskaper och används i våra produkter för att återuppbygga och stärka hudens skyddande lipidfilm.

ZINC PCA

Zink är det näst vanligaste spårämnet som finns naturligt i människokroppen. Det binder till olika enzymer, till exempel superoxiddismutas, en viktig antioxidant för huden.

En enkel rutine i tre trinn
Rengjøring

Rengjør huden kun om kvelden med Mineral Cleanser som effektivt fjerner smuss, fett og sminke.

Fuktighetskrem

Påfør 2-3 pump av Rich Emulsion fuktighetskrem eller den mengden som føles bra for deg og din hud. Bruk som dag- og nattkrem.

Konsentrat

Morgen og/eller kveld: Bland Rich Emulsion fuktighetskrem med 1-2 pump av Probiotic Concentrate i hånden. Masser inn i ansiktet og på halsen.